AANBOD

NEED HELP?

 

Zit je al enige tijd niet lekker in je vel, heb je last van gezondheidsklachten zoals:

 • Huiduitslag
 • Migraine
 • Hoofdpijn
 • Spijsvertering- en darm problemen (constipatie, opgeblazen gevoel of slechte stoelgang)
 • Overgewicht / ondergewicht

Mis je energie en balans? Zet jij je gezondheid altijd op nummer twee? Dan is het nu de hoogste tijd om weer het roer over te nemen. Want wat nou als ik jou vertel dat jouw leven een reflectie is van jouw gezondheid? Er valt zoveel uit te halen! 

 

In de meeste gevallen ontstaan deze klachten door onverteerde resten die zich ophopen in je maag- darmkanaal. Deze resten laten toxische stoffen vrij die vervolgens in het bloed wordt opgenomen. Als je uit balans bent gaan deze toxische stoffen zich nestelen in zwakke plekken in het lichaam waar ze de kans kunnen krijgen om ziekte te ontwikkelen. Verkeerde voeding of te veel voeding zijn vaak de hoofd redenen van klachten.

Ik geef jou handvatten waarmee je een eigen gezonde en meer bewuste leven kan creëren. Zo kan je betere keuzes maken voor je mind, body en spirit. Een leven in balans. Als gecertificeerd holistisch voeding- en leefstijl coach wil ik jou begeleiden in je reis naar een mooi, bewust  en gebalanceerd leven. Dat doe ik met tools vanuit Ayurveda. 

Mijn trajecten zijn ideaal voor mannen en vrouwen die 1000% willen gaan voor verandering. Met mijn trajecten gaan we de kern van het probleem aanpakken, zo zorgen we ervoor dat de klachten niet terug kunnen komen. We gaan samenwerken aan een gezonder en bewuster leven, in balans en met de juiste energie. 

CONSULTS


 • Wil jij een gezondere en energieker levensstijl- en of eetstijl? 
 • Wil jij weten wat jouw unieke lichaamstype is?
 • Kamp jij met vage- en lichte klachten zoals hoofdpijnen, migraine, darmklachten, spijsverteringsklachten, futloos, overgewicht, constipatie en huiduitslag?
 • Wil jij een op maat gemaakt voedingsplan en advies gebaseerd op jouw unieke lichaamstype?
 • Wil jij een versterkt immuunsysteem? 

 

1:1 TRAJECTEN


Kamp jij al enige tijd met vage- en lichte klachten? Mis je energie en balans? Wil jij al een tijd gezonder en bewuster in het leven staan? Zet jij je gezondheid altijd op nummer twee? Dan is het nu de hoogste tijd om weer het roer over te nemen. Want wat nou als ik jou vertel dat jouw leven een reflectie is van jouw gezondheid?

Er valt zoveel uit te halen! Neem weer de regie over jouw gezondheid en leven. In mijn 1:1 trajecten werken wij geheel samen, in dit traject gaan we samen kijken waar je nu staat en waar jij heen wilt. We gaan samen een plan uitstippelen om op een duurzame manier eventuele klachten te behandelen zodat deze niet meer terug komen en we gaan een plan maken hoe jij weer gezonder en bewuster door het leven kan. Dit doen we geheel binnen jouw behoeftes en wensen! Wil jij meer weten? Boek dan een gratis adviesgesprek! 

VOEDINGSADVIES


Heb jij een onevenwichtig eetpatroon? Heb jij moeite met keuzes maken die in belang zijn van jouw gezondheid? Wil jij meer grip op jou voeding? Wil jij een gezonder eetpatroon? Het is mogelijk om alleen een op maat gemaakt voedingsadvies af te nemen. Je zal advies van mij krijgen gebaseerd op jouw unieke lichaamstype. Je gaat werken naar een stabieler en gezonder eetpatroon die past bij jouw leven. Wil jij meer weten? 

 

12-DAAGSE DETOX


Detoxen is niets nieuws, er wordt al eeuwen gereinigd, ontgift en gevast in verschillende culturen. Wanneer ons lichaam in balans is voert het lichaam zelf dagelijks een detox uit. Het lichaam heeft namelijk een zelf genezend vermogen zolang we elke dag goede voedingsmiddelen binnen krijgen. Het doel van een Ayurvedische detox is om deze reiniging te optimaliseren en het verkrijgen van een schoon lichaam en voorkomen van terugkerende klachten. Denk aan klachten zoals:

 • Oververmoeidheid / weinig energie
 • Hoofdpijnen / migraine 
 • Lusteloosheid
 • Stemmingswisselingen
 • Geen helderheid / slecht geheugen
 • Slechte slaap
 • Brandend maagzuur
 • Opgeblazen gevoel na het eten
 • Overgewicht 

Het reinigen doen we door het darmstelsel te ontlasten en ontgiften. Dit doen we met een volwaardig maaltijd! Ja echt, detoxen met eten. Door een schoon darmstelsel kunnen we beter voeding verteren en opnemen waardoor we meer helderheid krijgen in onze geest en het voorkomen van klachten. Ayurveda raad aan om minstens twee keer per jaar te detoxen, tijdens de lente en herfst. Dit is overgang van koud naar warm en andersom. Heb jij last van klachten? Doe dan snel de detox! 

LETS MEET


Heb jij interesse in een Ayurvedisch voedingsadvies & plan of een detox? Wil jij 1:1 samen met mij werken naar een leven in balans? Boek dan een gratis intakegesprek via het onderstaande formulier. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!. Laten we samen een plan gaan maken voor een gezonder en energieker leven. Heb jij nog vragen? Stel ze dan gerust tijdens de gratis intakegesprek.